Enkelt med rank tracker

För var och en av alla hemsidebyggare är det viktigt att man tar ansvar för sin hemsidas rankning. Genom att du håller koll på var din hemsida befinner sig på nätet kan du även påverka dess status. Detta kan du göra med hjälp av en rank tracker och att värdera sökord. Du får även notiser direkt till ditt valda kontaktmedel när din hemsida stiger eller sjunker i rank. Därmed har du alltid koll på var du befinner dig och kan påverka placeringen när det går dåligt. Se till att alltid ha uppsikt över din rakning så kommer du att stiga.

This entry was posted on Thursday, March 24th, 2016 at 2:28 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply