Sparar tid

Jag orkar inte riktigt åka och köpa saker i affärer längre. Det kanske låter som att jag är väldigt lat men jag vill välja att säga att bara är väldigt bekväm av mig. Det är ju faktiskt ganska så lätt att bli bekväm av sig när det är så enkelt att bara beställa hem saker istället för att behöva åka och köpa dem i en riktig affär. Här om dagen fick jag exempelvis ett paket som inehöll Strömbrytare och de hade jag beställt bara någon dag innan. Det kändes faktiskt lite som en present bara för att man fick ett stort paket av någonting som man faktiskt behövde. Jag installerade de där strömbrytarna samma dag som jag fick dem och det var ju faktiskt väldigt bra. Jag tycker om att kunna få saker hemskickade. Det är faktiskt väldigt fint skulle jag säga, det sparar så mycket tid.

This entry was posted on Thursday, May 15th, 2014 at 7:16 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply